top of page

CURSUSSEN

KRIEBELT HET OM ZELF EENS MEE TE SPELEN?

Wil je graag ontdekken of improvisatietheater iets voor jou is? Of ben je reeds een ervaren rot en wil je je verdiepen in longform improvisatie of theatersport? Bies heeft mogelijkheden voor ieder niveau. Ontdek hier al onze cursussen!

START TO IMPRO

Avansa - HoT-19_edited.jpg

Ben je nieuwsgierig of improvisatietheater iets voor jou is? Ben je op zoek naar een laagdrempelige kennismaking? Dan zijn deze initiatielessen van Bies zeker een goede start! We belichten verschillende kanten van improtheater in 3 korte, speelse workshops. Proef eens 1 sessie, of schrijf je meteen in voor de volledige intro.

Van 20u - 22u in Brugge

€20 voor een losse les
€50 voor de volledige reeks

Lessen op dinsdag van oktober tot mei

JAARREEKS IMPROVISEREN

IMG-20190915-WA0005_edited.jpg

€430
(i.p.v €470 voor losse modules)

Klaar voor een deepdive in de wereld van improvisatietheater? Schrijf je dan meteen in voor de volledige jaarreeks. Zo ben je meteen het ganse jaar verzekerd van je plaats, en volg je onze drie modules (basisreeks Improv, theatersport, longform improvisatie) aan een gereduceerd tarief!

Wil je graag met improvisatietheater aan de slag? ben je benieuwd naar de tools die nodig zijn om samen leuke scènes te spelen, personages te creëren en zo een publiek te boeien? Op zoek naar de basis van improvisatietheater of eerder naar een specialisatie? Ontdek hier ons aanbod!

DSCN5937_edited_edited.jpg

IMPROVISATIE MODULES

Specialisatie longform
Maart - mei
€180

 

Basiscursus improvisatie
Oktober - december
€180

 

Specialisatie theatersport
Januari - februari
€110

 

3 dinsdagen in september

Van 20u - 22u in Brugge

Van 20u - 22u in Brugge

bottom of page