top of page

SPEEL MEE

KRIEBELT HET OM ZELF EENS MEE TE SPELEN?

Wil je graag ontdekken of improvisatietheater iets voor jou is? Of ben je reeds een ervaren rot en zoek je nog een leuke groep om bij aan te sluiten? Bies heeft mogelijkheden voor ieder niveau. Ontdek hier al onze cursussen en meespeelinitiatieven. Klik door op de foto voor meer informatie.

Avansa - HoT-19_edited.jpg

Ben je nieuwsgierig of improvisatietheater iets voor jou is? Ben je op zoek naar een laagdrempelige kennismaking? Dan zijn de initiatielessen van Bies zeker iets voor jou! We belichten verschillende kanten van improtheater via korte, speelse workshops. Plezier en ontdekken staat hier voorop.

IMG-20190915-WA0005_edited.jpg

Wil je graag met improvisatietheater aan de slag? Ben je benieuwd naar de tools die nodig zijn om samen leuke scènes te spelen, personages te creëren en zo een publiek te boeien? Heb je nog geen of weinig ervaring met impro? Volg dan onze basisreeks! 

_DSC3072_edited.jpg

Heb je reeds basiservaring met improvisatietheater, maar wil je graag meer? Dan is onze specialisatie longform misschien wel iets voor jou. Ontdek welke tools je nodig hebt om samen, al improviserend, een avondvullende voorstelling op te bouwen. 

_DSC3780_edited.jpg

Volgde jij reeds een improvisatiecursus, speel(de) je al mee in een andere improvisatiegroep of heb je een andere vorm van theaterervaring? De deuren bij BIES staan altijd open voor enthousiaste teamspelers.

bottom of page