top of page

INITIATIELESSEN

PROEF VAN IMPROVISATIETHEATER MET BIES

Avansa - HoT-19_edited.jpg

Wil je graag ontdekken of improvisatietheater iets voor jou is? Dan zijn onze initiatielessen een goede start! Spelenderwijs laten we je kennismaken met verschillende aspecten van improvisatie. Er is ruimte om te ontdekken, vragen te stellen, en te experimenteren.

De volgende 'start to improv' wordt georganiseerd in samenwerking met Opendoek. We bieden drie kennismakingssessies aan. Basiskennis van theater of improvisatie is dus niet vereist. Je kan kiezen om er één te volgen, of je volgt ze gewoon lekker alle drie.

Blijf je graag op de hoogte van toekomstige cursussen en initiatieven?

3

Mei

23

Kennismaking theatersport

@ De Snuffel - Ezelstraat 42 - 800 0Brugge

Lesuren: 20u00 - 22u30

Twee teams gaan de strijd aan met elkaar. Wie komt met de gekste ideeën? Wie ontwikkelt de leukste personages? Voor jullie de strijd aangaan, stoomt een coach jullie helemaal klaar. Je leert spelenderwijs wat improvisatietheater is en maakt kennis met een heleboel leuke improgames.

10

Mei

23

Kennismaking improviserend vertellen

@ De Snuffel - Ezelstraat 42 - 800 0Brugge

Lesuren: 20u00 - 22u30

In de tweede sessie leren we improviserend vertellen. Vertel je graag verhalen? Eender waar, wanneer en hoe? Tijdens deze sessie leer je tips en tricks over hoe je een verhaalstructuur opzet en het publiek kan blijven boeien. 

17

Mei

23

Kennismaking fysieke improvisatie

@ De Snuffel - Ezelstraat 42 - 8000 Brugge

Deuren: 19u45 | Voorstelling: 20u00 - 21u30

Als laatste proberen we scènes te improviseren zonder een woord te zeggen. We focussen puur op het beeld van de scène. Je mimiek, je interactie met andere spelers, je bewegingen. Wedden dat er iets magisch ontstaat?

bottom of page