top of page

OVER BIES

WAT IS BIES?

BIES startte in 2017 als een kleine Brugse improvisatievereniging. Al snel groeiden we uit tot een speelse groep improvisatiespelers. Tegenwoordig vind je ons maandelijks op de planken. Onze focus is het publiek entertainen, ontroeren en verrassen.

Naast optreden, geven we ook de improvisatiekriebel door via workshops en animaties. Die werken we op maat uit en spelen we op locatie.

 

Benieuwd naar wat BIES voor jou kan betekenen?
Neem een kijkje in onze agenda of contacteer ons rechtstreeks voor vrijblijvende info. 

MISSIE

BIES vzw streeft ernaar improvisatie in Brugge een platform te bieden. We staan voor inclusief, speels en laagdrempelig improvisatietheater.

WAARDEN

  • Teamgericht: op de planken ben je niet alleen. Bij improvisatie focussen we dan ook op teamgericht spelen en daar staat een goeie teamsfeer bij centraal. 

  • Inclusief: M/V/X, jong en minder jong, groentjes of improkenners,… bij BIES is iedereen welkom. 

  • Creativiteit: we wisselen klassieke improvisatietechnieken af met eigen uitgewerkte formats. Tijdens onze trainingen is er bewust ruimte voorzien om nieuwe ideeën een kans te geven en uit te werken. 

  • Stimuleren: net omdat iedereen welkom is bij BIES krijgt ook iedereen de kans om de trainerspet op te zetten en zelf ideeën uit te werken. Maar ook ervaren spelers worden evengoed uitgedaagd: we nodigen regelmatig externe trainers uit of wisselen ideeën uit met andere improvisatiegroepen.

bottom of page